"Хай звикають..." - Олена Монова

"Хай звикають..." - Олена Монова

Ще ніколи «Слава Україні — Героям слава!» не звучало в шишкостані так часто, емоційно і гучно, як за останню добу. І це правильно, хай звикають песиголовці, ібо нєхуй. Історію УПА хай вивчають, говорять про це, кричать про це, палають, плачуть і стирають зуби в порох через це. Хай поєднання жовтого і блакитного їм сниться щоночі, разом з мапою України зі спизженим Кримом і Донбасом, де сім років йде війна. Бо іноді спокута приймає навіть вигляд футбольної форми української збірної.

Бо саме нова форма збірної України по футболу до Євро-2020 порвала лаптєй в шмаття. Навіть Захарова змушена була випасти з дупла в неділю, розгладити коліна і мішки під очима та розродитись розлогим спічем про нацизм, УПА і наші гасла, ув’язавши це в один вузол з розмашистою п'яною легкістю, притаманною всім, хто часто перебуває в стані розширеної свідомості.

В Госдурі пішли ще далі і заявили, що УЕФА повинна заборонити збірній України виступати в цій формі на чемпіонаті Європи. І тільки обережний Пєсков стримано заявив, що «регулювання всіх аспектів здійснюється УЕФА». А УЕФА форму схвалила і вже затвердила. Такіє дєла, балалайки, вам знову поклали теплого пісюна на голову.

Не буває нічого поза політикою, навіть спорту.

А ще я би хотіла побачити реакцію нашого МЗС у відповідь на бикування представниці МЗС Росії Захарової. Вона хоч і побита життям і алкоголем, але все ж офіційна персона, отже її заяви теж є офіційними, і не брати їх до уваги не можна, на мою думку.

Олеолеоле, нова форма агонь (якщо буде продаватись, куплю, візьму з собою на море і буду тролити лаптєй) , птн хйло