"Хитре ФСБ, все прорахували" - Сергій Фурса

"Хитре ФСБ, все прорахували" - Сергій Фурса

А якщо конгресвумен працює на російську розвідку? Раптом іі завербували у чернігівській школі у 5-у класі, коли ФСБ дізналось, що вона списує на контрольній по фізиці. І понеслась….

А зараз ФСБ готує її на майбутнього президента США, коли Трамп вже остаточно постаріє. Хіба є кращий спосіб заробити політичний капітал в США, ніж питати у президента США про відомого у всіх 50 штатах Татарова і Єрмака? Це ж гарантує увагу не тільки анонімних українських телеграм каналів, але й CNN і Fox news. Що правда вона не народилась у США, але про це ми подумаємо потім…

От хитре ФСБ, все прорахували. Вони не йдуть простим шляхом заробляння політичного капіталу на хвилюючих американців темах, таких як аборти чи вартість пального, а вирішили зайти з несподіваного боку.

А чому б ні? Також версія…

Або конгресвумен хоче заробити на відновлені України? Ну чому б ні, коли ти всього лише працюєшь у Конгресі всього лише Сполучених Штатів Америки і тут бачишь, як можно розпиляти на великому будівництві…

Треба перевірити цю версію. ДБР має ії відпрацювати.

Чесно слово, от хіба непризначення прокурора САП варто тієї ганьби? Тим більше, що всім навколо десять разів пообіцяли, що призначимо обраного голову САП завтра. І це є і умовою євроінтеграціі і гарантією довіри з боку американців, від яких ми залежимо і потребуємо постійного постачання озброєння.

Коротше кажучи, призначте вже прокурора САП і тоді у людей не буде виникати таких запитань. Бо логічної відповіді в рамках того, що всі чиновники працюють на благо України, на питання чому місяцями не призначається ключова людина у системі боротьби з корупцією просто не існує. Це неможливо пояснити цивілізованим людям.