"Хоч не ходи вулицями Одеси в такому вигляді!" - Ірина Медушевская

"Хоч не ходи вулицями Одеси в такому вигляді!" - Ірина Медушевская

А я саме так вдягаюся щоденно, бо прогулянка в моєму віці це святе!

Отож напав на мене "корєнной одесит" на зупинці, де я шляхетно чекала на маршрутку:

- От вы шапочку носите, типа, украинскую, а ваша Украина, шоб она горела синим пламенем, нам тут жизнь всем испортила!

- О, так ви на хутіна та чунгачанг чекаєте?

- А вот и нет, не угадали! Я жду Кучму! Он два срока был президентом, значит люди им довольны были, и жили при нем спокойно!

Я хотіла пожартувати "ну так, при Кучмі ви були молодий, здоровий, і х@й стояв", але ж немає ніякого сенсу чуваку за Кучму розповідати, коли нас лупашать ракетами, які Кучма старшому брату віддав, але була здивована іншим. Зазвичай вата волає як класно було в СРСР, і яке смачне там морозиво було, а тут в совок вже не хочуть, хочуть в кучмістську Україну повернутися, а це вже щось новеньке!

- Базар, пліз, фільтруйте, дядько, в мене син з першого дня війни на фронті, вас захищає, шоб ви тут спокійно собі Привоз робили і до перехожих зі своєю маячнею чіплялися!

- Та знаю я ваш фронт, сидит небось ваш сыночек в штабе и деньги ворует, как вся армия!

І мені спало на думку, шо це саме єдиний тєлємарофон формує таку думку "нарідну" про ЗСУ, бо немає, на жаль, культу ЗСУ в українському етері, а суцільний культ президента, речників та радників ОП, міністрів, які не несуть ніякої відповідальності за свою політичну імпотенцію, а ще й депутатів від СН піарять, які чортіяк себе поводять в сесійній залі в такий важкий для держави момент! От точно, навіть при Кучмі такого не було, ватний дядько такі має рацію...

А ХАМАС напав на Їзраїль, а я попереджала, шо запалає, бо ХАМАС для мене така ж терористична держава як і чунгачангівська, на агресію якої проти України Їзраїль аж ніяк не реагував. І я мала рацію, коли в своєму дописі написала, шо людство не витримало іспит на людяність, тому в Твореця терпець урвався, може замислив цей свій проект вже закрити нафіг. І ХАМАС, і РФ мали змогу будувати свої держави потужними і заможними, але обрали шлях тероризму, і світ дивиться на це поблажливо, або до нас не прийшло. А може прийти, може!

От як Їзараїль прогавив виробництво 5 тис ракет? Як? Про що думав?