Хор кремлівської агентури співає одну і туж пісню...

Хор кремлівської агентури співає одну і туж пісню...

Днями Синод масковского пархату заявив, що одним із приводів російського воєнного вторгнення до України стала політика п'ятого президента Петра Порошенка.

Сьогодні охфісний Подоляк з банкової підспівав, що низка рішень під час президенства Порошенка стала причиною війни...

А ще для подоляків - Західний Світ це "скотиняки", які побачивши Бучу, раптом перехотіли миритися з кремлівськими вбивцями.

" Стамбульське комюніке зафіксувало договір про гарантії безпеки для України, який передбачав можливість підписання багатостороннього договору з країнами-гарантами".

"Ми зрозуміли, що Російська Федерація в якийсь момент починає з розумінням ставитися до необхідності вийти з війни - вже на не ультимативних вимогах, а на об'єктивних домовленостях. Але світ побачив історію Київської області, історію Бучі. Стався жорсткий емоційний надрив як в Україні, так і у світі",- заявив Подоляк.

Але ще не вечір, от посадимо Порошенка з допомогою Мертведчука і буде нам щастя ,- пасматрєть в глаза хуйл@..., так треба розуміти наступну заяву?

"Будь-який переговорний процес може пролонгуватися. Це питання вирішення нашого військово-політичного керівництва. Коли воно вважатиме, що ми можемо повернутися до концепції Стамбульського комюніке, воно скаже: сідайте, обговорюйте", - сказав Подоляк.

Тобто це Порошенко, а не Путін винен у агресії 24 лютого 2022 року? Як її називає Подоляк "повномасштабної війни"?!

Які ж рішення Порошенка так печуть пархату і подолякам навіть через 3 роки після того, як він перестав бути президентом?

Порошенко розмінував Чонгар, Порошенко посадив бойових генералів, Порошенко закрив розробку ракетної програми?

 Порошенко жодного разу за 3 роки не виконав військове замовлення, не закупив жодного броника та каски, не виділяв гроші на армію, не підвищував зарплату військовим, будував дороги та висміював американців, які попереджали про швидку війну...?

Не панікувати і на шашлики у травні всіх кликав Порошенко?

І зустрічати з горілкою і холодцем московинів закликав Порошенко?

На передодні агресії заявив: "Ми можемо збільшити армію вдвічі-втричі, але тоді не зможемо будувати дороги", теж Порошенко?

Скабєєва теж так каже. Всєм панятна, што в вайнє вінавати Амєріка і Парашенка! А у Путіна проста нєбила вибара! Он же хатєл мірна дагаварітся! А тєпєр Запад будєт ваєвать да паслєднєва украінца! Тоєсть Запад і Парашенка будут в Украінє вєсті гражданскую вайну!

   Ось це точно, що розіп‘яли мальчіка в трусіках!

А тепер питання: "...ну чЬО, пАрЖАлі???"

Zinoviy Huzar