"Хороша традиція" - Кирило Данильченко

"Хороша традиція" - Кирило Данильченко

У суботу рано-вранці прийшло по Сухаревій балці, а там не тільки причальні стінки, а й арсенал.

Хороша традиція – за тиждень втрачати підводний човен за 300 млн доларів, штаб і грати в лотерею, детонує арсенал чи ні.

Любо, небрати.

Є така людина – заступник командувача флоту з ППО ЧФ РФ.

Ось він повинен підвестися і сказати (якщо вижив, звичайно, після удару по штабу): флот не здатен обороняти сам себе. Головну базу та інфраструктуру для ремонту ми не можемо захистити.

Нам потрібна допомога армії та авіації. Спочатку командуванню Південного округу доповісти, а тоді вище.

Але тут проклята російська дійсність – усе йде за планом і в папках це передають верхівці. Хто передаватиме начальству не ті папочки – прощавай пенсія і гарна референтка. Адже можна й на підвал, як генерал Армагедон, який підтримав не тих людей у підкилимних інтригах.

Чи є серед ЧФ РФ людина, здатна протягнути в РФ доповідну записку і повідомити, що ЧФ не в змозі обороняти головну базу, – питання риторичне. Особливо пункт – зняти ППО з-під Ново-Огарьова і дач дідусів навколо Москви.

Ось ціна шизофренії без зворотного зв'язку, яку влаштував кремлівський режим.Коли без розгойдування тисячі пропагандистів розповідають, що дійдемо до Варшави та Берліна за тиждень.

І ніхто не думає, що навіть без флоту США сили ЄС здатні випустити по РФ кілька тисяч "Storm Shadow"/SCALP EG/"Taurus". А десятки супутників і стратегічні дрони із Сицилії проведуть дорозвідку – і за їхніми даними повторять.

Усе, що стосується ППО, управління, тилу, вибухатиме. І горіти в цих штабах, вузлах зв'язку, радарах не Путіну – він у бункері.

І не Соловйову – він буде на дачі під Москвою, прикритий “Панциром”.

Горіти там вам. Тим, хто скаче під “Я рускій, я йду до кінця!” і волає “гімн Севастополя”.

Сп'яніння пропагандою, воно таке. Розповіді про "аналоговнетні" системи і С-400 з ешелонами.

Похмілля буде гірким.

Навіть у травоїдні двотисячні на заводах ЄС зібрали кілька сотень крилатих ракет на рік – буде ще й боляче.

Традиційні ранкові прильоти по Севастополю.

А як там ППО Новоросійська, Ростова, Бєлгорода – значно краще за головну базу ЧФ, де російські підводні човни “Чорна діра” очікують свого часу?

Ну, за традицію. Не цокаючись.