"Хто співпрацює з ОПЗЖ? Судіть самі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Хто співпрацює з ОПЗЖ? Судіть самі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У Верховній раді пройшов збір підписів за позбавлення мандатів депутатів від ОПЗЖ. Від Європейської Солідарності під зверненням підписалися 74% фракції. Від "Слуги народу" - 22%.

А тепер подивіться хто зі "служок" відмовтвся підписати звернення. Олена Шуляк (голова партії "Слуга народу"), Давид Арахамія (голова фракції "Слуга народу"), Андрій Герус, Микита Потураєв, Євгенія Кравчук, Микола Тищенко, Галина Третякова, Олександр Корнієнко, Євгеній Брагар, Андрій Мотовиловець, Михайло Радуцький, Федір Веніславський, Олександр Трухін. Разом - 70 депутатів. Як бачимо - всі "кращі люди в сборі".

Очевидно, коли проти позбавлення мандатів депутатів з ОПЗЖ рпзом голосують все керівництво "Слуги народу" і всі головні спікери, Зеленський про таке не знати не може. Він знає. І схвалює.

Очевидно, причина у фразі мадам Шуляк про те що нардепи від ОПЗЖ "конструктивно працюють з владою", тобто забезпечують ОПУ голоси підчас голосувань. Разом з "Батьківщиною" Юлії Тимошенко. Не дарма, "Батьківщина" позбавляти мандатів нардепів від ОПЗЖ відмовилася майже в повному складі.

Ілюстрація переконлива? Достатньо? Що? Медведчук? Це той, якого під благовидним приводом відпустили гуляти по Москві? Це той який тепер проти держави Україна з Москви подає позови в українські суди, разом з дружиною, де вимагають зняти з них санкції, і очевидно, що рішення українських судів Медведчукам треба для подачі позову в європейські суди?

До речі, якось непомітно пройшло, як щойно суд проти Зеленського виграв голова Конституційного суду Тупицький. Я вже не раз писав, кінцевим результатом фарсу влади з Медведчуком буде те, що Україна буде Медведчуку ще компенсацію платити.

От і все. Життя саме показало що союзники ОПЗЖ це "Слуга народу" і "Батьківщина". А противник ОПЗЖ - ЄС Петра Порошенка. Хоча і так було видно.