"Хтось народжений перемагати, а хтось - бути переможеним" - Елена Кудренко

"Хтось народжений перемагати, а хтось - бути переможеним" - Елена Кудренко

Друзі, домінуйте над сєпарами.

Домінуйте над совками.

Домінуйте над зеленою тупістю та примітивністю.

Здатність критично мислити та здатність діяти, плюс небайдужість та принципи - все це не може бути старомодним у наш час. Я, нажаль, інколи й досі чую зневажливе: "ты что, патриотка???", немовби це якась заразна хвороба. Але нам самі обставини життя доводять, що бути пасивними, чи байдужими, чи любителями росії - ось це справжня хвороба. Ось це робить людей інфантильними та деградуючими.

Нам здається, що нас мало, але ми чомусь забуваємо про якість. Поставте одного небайдужого проти десятків "а какая разница", і він очолить це стадо. Бо хтось народжений перемагати, а хтось - бути переможеним. Хтось народжений робити реальні справи, а хтось - лише користуватися створеною кимось системою координат.

Не треба зважати на тих, хто живе в парадигмі "мы как-то жили при Союзе, и ничего, людьми стали". Бо людьми-то вони стали, але не розуміють - якими. А людина без внутрішнього стрижня - людина, яка не зможе діяти, а значить вона приречена бути веденою. І тому справжньої сили в неї немає.

Нас, харків'ян, хтось називає снобами, хтось - зарозумілими)))). Так, багато хто з нас носиться з поняттям "Перша столиця", не вивчивши історію. Але ми на східному кордоні, зажаті між війною й агресором, будемо жити й виховувати дітей в Україні. Не важливо, яка кількість совків, які тут живуть, "розписується" за "всех харьковчан", що їм начебто не треба тут патріотів.

Це не їм, пасивним, вирішувати.

Дякую організаторам. Доречі, Зелю тут теж обзивали. Як і Путіна.