Хвора на рак зірка «Всі жінки відьми» хоче знятися в продовженні серіалу

Хвора на рак зірка «Всі жінки відьми» хоче знятися в продовженні серіалу

45-річна зірка серіалу "Всі жінки відьми" Шеннен Доерті з минулого року бореться з онкологічним захворюванням. Довгий час актриса не виходила у світ, але не так давно вона зробила виняток, з'явившись на прем'єрі опери "Кармен" в Австралії.

Зірка екрану кілька місяців присвячувала себе боротьбі з раком грудей і на світських заходах помічена не була. На показі опери Шеннен з'явилася разом із колегою по знімальному майданчику Холлі Мері Комбс. Актриси відповіли на запитання шанувальників і журналістів в ході прес-конференції.

Щодо зауважень фанатів, Доерті помітно постаріла, але на запитання відповідала енергійно і відкрито, незважаючи на свій стан. Актриса зазначила, що не проти перезапуску серіалу "Зачаровані", і не вважає свою хворобу причиною перешкод для зйомок.

Вперше про захворювання актриса дізналася навесні 2015 року, а пізніше Шеннен подала до суду на помічника за те, що він неправильно склав договір медичного страхування для неї. Через такого упущення менеджера вона не отримала обстеження вчасно. Коли виявили рак, пухлина вже дала метастази. Актриса продовжує боротися, а підтримують її шанувальники і друзі.

Відомою всьому світу Шеннен стала після зйомки в серіалах "Беверлі-Хіллз 90210" і "Всі жінки відьми", які в середині 90-х приковували погляди тисяч глядачів. Крайнім фільмом з нею стала стрічка "В минулі часи", де Доерті знімалася з Алеком Болдуіном і Майклом Медсеном