Кандидат на посаду мера Харкова від "Самопомочі" в незвичайний спосіб привернув увагу

Кандидат на посаду мера Харкова від "Самопомочі" в незвичайний спосіб привернув увагу

У середмісті Харкова, в одній із найпопулярніших кав'ярень, з'явився незвичайний баріста.

Приємний аромат арабіки, кориці, шоколадних цукерок та кремових тістечок. Ранок просто не може бути без кави та смаколиків, кажуть гурмани.

До популярної кав'ярні кавову індустрію прийшов розвивати кандидат на посаду Харківського міського голови від "Об'єднання "Самопоміч" Тарас Сітенко.

Готувати еспресо, какао та мокачіно політику допомагає баріста із семирічними стажем. Ми навчалися правильно взбивати молоко, правильно його наливати в еспресо, щоб створити капучіно, а також готувати американо. Дуже гарні успіхи, не кожен так швидко вчиться, — каже баріста Роман Смірнов.

У перервах між приготуванням напоїв Тарас Сітенко розповідає, за стійкою хоче привернути увагу до культури споживання кави, говорить про розвиток туризму та розмірковує про інвестиційну привабливість Харкова.

Кав'ярні – це та сфера, яка може бути розвинена в Харкові, тому що культура споживання кави тільки розпочинається в Харкові. І це неодмінна ознака того, що туристичний, готельний і ресторанний бізнеси будуть розвиватися в Харкові, — переконаний кандидат на посаду міського голови Харкова від "Об'єднання "Самопоміч" Тарас Сітенко.

У команді депутата кажуть, що при проходженні до міськради насамперед планують розвивати у Харкові бізнес-туризм.

 
Джерело: Телеканал новин "24"