"Китай і Росія зробили спільну заяву" - Віктор Бобиренко

"Китай і Росія зробили спільну заяву" - Віктор Бобиренко

Цей документ однозначно треба вивчати політологам, журналістам, психологам. Кожен в своєму ракурсі.

А ще, в Офісі Зеленського. Вони теж так вміють, але тут неперевершено. Значно цікавіше, ніж будь-який КВН.

Бо якщо ви налаштовані поржать – це для вас, заморитесь витирати сльози. Людей часто трощить, коли якісь коміки мелють абсолютну ахінею із серйозним виглядом.

Вас розриватиме від когнітивного дисонансу.

1) Високопоставлені коміки цих держав буквами та ієрогліфами, зокрема виписують,

 що мають "тривалі демократичні традиції".

Ну, тут або плакати, або ржать. У країнах, де найбільші герої і вожді - досі Сталін і Мао – «тривалі демократичні традиції».

2) "Тільки народ країни може вирішувати, чи демократичною є їхня країна і немає єдиного зразка, як встановлювати демократію».

Ну да. Людоїди Тумба-Юмба теж демократи. Бо усі, хто так не вважає – уже застрягли в зубах. І вони водять дочок на совокуплєніє вождю, бо саме це є їхнім зразком демократичності суспільства.

3) «Країна може обирати такі форми й методи, які найкраще їй підходять з огляду на соціально-політичну систему, історичний досвід, традицію і культуру".  

Ну да, Тумба Юмба теж пишаються своїми традиціями людоїдства. Там такий красівий обряд. А зрєліще? Не кожен понаєхавший із лже-демократій таке видовище спокійно витримає. І рідко хто скуштує кулінарний традиційний витвір. А Росія і Китай традиційно пишаються – ГУЛАГами, хунвейбінами і голодоморами. А шо? Ви смієте засуджувати традиції?

4) «Деякі країни намагаються нав'язати свої "демократичні стандарти" іншим країнам, монополізують право оцінювати відповідність демократичним критеріям… Такі спроби гегемонії створюють серйозні загрози для глобального й регіонального миру і безпеки та підривають стабільність світового порядку".


Тут ваще свинство. Тумба-Юмба обурені. Як ці кляті напищені послідовники Джеферсона і Лінкольна мають право оцінювати папуаську демократію? На яких підставах? Як можна стверджувати, що чєлавєчінку не можна їсти? А ви пробували? Ну то й не лізьте.

Хто дозволив виписати критерій, що не являються демократіями ті, хто вбиває і травить опозиціонерів, проводять геноцид не титульних народів? Хто деформує свідомість змалку? Не монополізуйте1

5) «Захист демократії і прав людини не можна використовувати для тиску на інші країни".

Тумба-Юмба щиро обурені.

Як можна тиснути на нашого вождя за те, що він класно жарить шашлик з ворогів народу і ґвалтує їх дочок.

Це відбувається виключно в рамках традицій. І не вам засуджувати. А ви грозитеся не давати нам скляні бусіки? От хто тут поганий?

Ну, я не знаю! Китай і Росія дійсно союзники. По духу.

А Арахамія щось там дуже китайські методи управління нахвалював.

А я до папуасів не хочу.