КИТАЙ та США співпрацюватимуть? ПУТІН ВИХВАЛЯЄТЬСЯ ядерною зброєю | Суботній Політклуб

КИТАЙ та США співпрацюватимуть? ПУТІН ВИХВАЛЯЄТЬСЯ ядерною зброєю | Суботній Політклуб

В етері телеканалу Еспресо ведучий Віталій Портников та Христина Яцків. Гості: Михайло Самусь - військовий експерт, директор New Geopolitics Research Network, заступник директора з міжнародних питань Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння; Ігор Айзенберг - професор Нью-Йоркського університету; Михайло Якубович - сходознавець;  

РФ імітувала масований ядерний удар: чи варто світу хвилюватися. Хмельницька АЕС під ударом Росії: чи стануть атомні станції ціллю Москви. Росіяни знову гатять “Іскандерами”: над Дніпропетровщиною збили три таких ракети. Росіяни наступають на Авдіївку: чи варто ЗСУ готуватися до затяжних боїв. Не відкидають тіней: навіщо росіяни намалювали МіГ-31 на авіабазі в Криму. Україна перетворила американські ракети для F-16 на "саморобну ППО" – FT. Небачені інвестиції: ЦРУ з 2014-го співпрацює з СБУ та ГУР — стаття WP.

Напередодні візиту Сі до США: Байден зустрівся з главою МЗС Китаю. Ухвалення допомоги Україні та Ізраїлю: Білий дім закликає Конгрес пришвидшитись. США оголосили протистояння із "віссю зла": що це означає для України. “Великий лідер Туреччини”: Трамп переплутав Ердогана з угорським прем'єром Орбаном. У відповідь на атаки військових баз: США завдали ударів по об'єктах Ірану в Сирії. “Щоб не допустити Третьої світової”: Маск запропонував віддати РФ частину України.

ЦАХАЛ атакує територію Гази: чи почалася наземна операція. Війна між Ізраїлем і ХАМАС: ООН закликала до перемир'я у резолюції.Неоголошений візит: до Москви приїхали представники ХАМАС і Ірану. ХАМАС не терористи: Ердоган шокував заявою і скасував візит в Ізраїль. “Боротьба має бути безжальною”: Макрон пропонує створити коаліцію проти ХАМАС. Вперше за 5 років: Сі зустрівся з губернатором американського штату.

Ізраїльські війська і танки увійшли в Сектор Гази – NYT. ”Путін помер”: що не так із цією новиною і чому вона з'явилася саме зараз. Орбан і Фіцо кепкують із Заходу: чи зможе ЄС вгамувати друзів Путіна. Прем’єр Угорщини Орбан: стратегія ЄС щодо України “провалилася”. Туск на саміті у Брюсселі: обіцяю відновити відносини Польщі з ЄС. Перезавантаження Польщі: три партії домовилися про коаліцію і Туска прем’єра.