"Кого ми побачили на посту керівника України?" - Mason Lemberg

"Кого ми побачили на посту керівника України?" - Mason Lemberg

Після минулорічної зустрічі з Байденом путін зателефонував лідеру Китаю і поділився з ним інформацією, яка обговорювалась на тій зустрічі.

Цей крок був сприйнятий експертами (справжніми, а не тими що сидять на наших каналах) як безпрецедентний, як відкрита демонстрація перед Заходом, що росія хоче дружити з Китаєм і шукає союзника в особі Китаю (хоч Китай позиціонує себе як нейтральна країна, яка не має союзників).

Після позачорашньої довготривалої розмови з Байденом, основною темою якої були загрози УКРАЇНІ (США НІЧОГО НЕ ЗАГРОЖУЄ, ЗАГРОЖУЄ УКРАЇНІ), зеленський вчора скликав іноземних журналістів, щоб розказати їм, що:

1) Байден істеричка (США НІЧОГО НЕ ЗАГРОЖУЄ, ЗАГРОЖУЄ УКРАЇНІ)

2) Те, що біля УКРАЇНСЬКИХ (а не АМЕРИКАНСЬКИХ, наголошую) кордонів танки, артилерія, літаки ітд - не означає, що то не муляжі

3) В нього є секрети від Байдена

4) Дайте нам грошей і йдіть нафіг. (якби міг сказати, то сказав би що зброї давати не треба, але таке сказати не може)

5) Виявляється, російська армія на кордонах стоїть для того, щоб оберігати зеленського, бо якщо його знесуть, то вона нападе.

А тепер просто порівняйте поведінку путіна і поведінку зеленського. Що робить путін щоб наблизитись до Китаю (хоч йому нічого не загрожує) і що робить зеленський коли йому допомагають в умовах, коли ворожа армада стоїть на кордонах.

Вчора ми побачили не керівника України, ми побачили васала росії. Для декого з іноземних журналістів це було шоком (хоч вони самі створили цей неадекватний образ, що не відповідає особі).

Васал намагався маневрувати як янек влітку 2013. Але до розвязки і явного позиціонування залишилось небагато.