Колективного Сірьоню лякає "прозахідний реванш" - Валерій Прозапас

Колективного Сірьоню лякає "прозахідний реванш" - Валерій Прозапас

Не знаю то нове відео чи старе, на якому колишній антикорупціонер Лєщєнко лякає "прозахідним реваншем Порошенка", але воно багато чого пояснює в світогляді "нових ліц" зі старою ватою в голові.

Це обмовка навіть не по Фрейду, а прям по Лисому з Бразерз - колективного Сірьоню лякає "прозахідний реванш", а не російська загроза або малоросійське болото.

Якщо вважати "прозахідним реваншем" усунення від керування державою узурпуапвших владу ригів - то страхи їхньої підстилки Лєщєнка зрозумілі, бо лише при них це нічтожество може отримувати мільйони в Укрзалізниці за ротожопу пропаганду.

І припинення наступу на свободу слова та децентралізацію - як прояв "прозахідного реваншу" це теж для них "так страшно" (с)

А вже відновлення прозорого декларування - такий "прозахідний реванш", після якого зеленим аферистам можна робити себе разом в тюрмі.

І найголовніше.

"Прозахідний реванш" - це ефективна робота по виконанню умов для вступу до ЄС і НАТО, яку може провести Порошенко, маючі за плечима досвід отримання Томосу та безвізу (чому так пручався той же Сірьоня, до речі).

.......

Насправді всього цього до всирачки боїться позітівний Лєщєнко, тому верещіть як різане.

Треба втілити його страхи в життя - всім буде тільки краще, крім нього і його шобли.