КП «Харківводоканал» відкрив єдине вікно для видачі технічних умов

КП «Харківводоканал» відкрив єдине вікно для видачі технічних умов

Центр прийому і супроводу технічної документації відкрився сьогодні, 22 жовтня, в КП «Харківводоканал», передає city.kharkov.ua.

Сучасна система обслуговування значно спрощує процедуру підготовки технічних умов, чим економить особистий час харків'ян. Робота центру за принципом єдиного вікна дасть можливість отримувати техумови протягом 10 днів.

Як повідомив заступник Харківського міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, споживач подає заяву, надає в центр пакет необхідних документів і тут же отримує оформлені техумови на підключення свого об'єкта до системи централізованого водопостачання та водовідведення.

«Було багато звернень до міського голови Геннадія Кернеса з проханням вирішити це питання і прискорити процес видачі техумов. Тому було прийнято рішення відкрити центр, тим самим зробити більш прозорим документообіг підприємства, виключити корупційну складову і спростити отримання послуг для городян», - зазначив Андрій Руденко.

Як повідомив генеральний директор КП «Харківводоканал» Іван Корінько, в центрі видаватимуть техумови на приєднання об'єкта, що будується або реконструюється, до системи централізованого комунального водопостачання та водовідведення, на легалізацію самовільних підключень, на підключення нових споживачів та ін. Надалі перелік послуг, наданих центром, планується розширити.

Зазначимо, що Центр прийому і супроводу технічної документації розташований за адресою: вул. Велика Гончарівська, 28 (1-й поверх). Режим роботи: з 9:00 до 18:00 (крім суботи та неділі), перерва - з 13:00 до 14:00. Прийом документів проходить з 9:30 до 17:30. Телефон для довідок: 712-54-34, 739-98-98, 739-98-30.