Кримський міст під ударом. Щодня РФ атакують БПЛА. Стрілянина у Дніпрі | Суботній політклуб

Кримський міст під ударом. Щодня РФ атакують БПЛА. Стрілянина у Дніпрі | Суботній політклуб

Україна знову намагалася атакувати Кримський міст - Міноборони РФ. РФ розгорнула резервну армію, щоб кинути додаткові сили на південь України - ISW. Нарешті: у США побачили помітний прогрес контрнаступу на півдні. Щоденна атака невідомих БПЛА на РФ: що відбувається і як це вплине на хід війни. ГУР чи диверсанти: атака на аеродром у Пскові була з території РФ - Буданов. Авіатрощі і смерть пілотів на Донеччині і Житомирщині: випадковість чи диверсія. Приїдуть через рік: Пентагон замовив для України ракети AMRAAM. Спекотне літо 2023: вітчизняна зброя - оновлені С-200, Нептуни і ракети на 700 км. ЗСУ зможуть вражати цілі в Росії на відстані 1500 км - Данілов                                                                                                                                                                                                                                                                           Західні партнери вимагають пришвидшитися: чого очікувати від зимової фази війни. WP: США змирились, що війна триватиме довго, на Україну чекає нова зброя. Буданов: Якби наші військові підірвали перехід на Чонгар, це змінило б хід війни. Білорусь не готова застосовувати ядерну зброю, але тренується - Буданов. В ефірі телеканалу Еспресо Михайло Притула - полковник контррозвідки у запасі, ексначальник Управління внутрішньої безпеки МВС України у Луганській обл.


Дипломатичний контрнаступ: про що домовився з очільниками МЗС ЄЄ в Толедо. Угорське вето: в ЄС не погодили € 500 млн з фонду, який допомагає Україні зброєю. Не зосереджені на даті: Єврокомісія не готова до розширення ЄС до 2030 року. НАТО: мирний договір з РФ не обов'язковий, головна умова приєднання - закінчення війни. До саміту у Вашингтоні буде зрозуміло, коли Україна стане членом Альянсу - експосол США в НАТО. Столтенберг: Українці вже перевершили очікування, потрібно їм довіряти. Військові навчання в Балтійському морі: країни НАТО готуються до нападу РФ. У Швеції сподіваються, що Туреччина ратифікує їхню заявку на вступ в НАТО у жовтні. В ефірі телеканалу Еспресо Ольга Стефанішина - віцепрем’єрка з євроатлантичної інтеграції України.


Путін знову відмовився: на саміт G20 в Індію від РФ поїде Лавров. Сі Цзіньпін вирішив не перетинатися з Байденом на саміті G20 - Reuters. Вперше після видачі ордера на арешт: Путін зібрався на форум до Китаю - Bloomberg. Глава МЗС Британії вперше за 5 років приїхав до Китаю: результати поїздки. В момент візиту Клеверлі до КНР: в парламенті Британії вперше назвали Тайвань незалежною країною. Війна в Україні - одна з тем переговорів Лондона і Пекіна — МЗС Великої Британії. Острів на Амурі: Китай позначив на мапах частину Росії своєю територією. В ефірі телеканалу Еспресо Наталія Плаксієнко-Бутирська - експертка з питань Східної Азії, магістр зовнішньої політики.


Не кину державу: Зеленський піде на вибори, якщо вони будуть під час війни

Зеленський у вересні полетить до США: відвідає Радбез щодо України

Це розлютило Байдена: Зеленський провалив першу зустріч із президентом США – The Guardian

У Дніпрі коп застрелив п'яного водія, який напав на напарницю: чи мав на це право

Орбан: Україна не зможе перемогти у війні через кількісну перевагу армії РФ

Ердоган і Путін зустрінуться у Сочі: говоритимуть про зернову угоду

Держборг наближається до 100% ВВП: чи стане він загрозою для України

Цинізм диктатора: Путін дистанційно відкрив школу в окупованому Маріуполі

Є підтверджені дані про 386 українських дітей, усиновлених у Росії − омбудсмен

Операції ПВК Вагнера за кордоном переходять під контроль Шойгу - Bloomberg

Кремль наказав спецслужбам готуватись до нової спроби заколоту в Росії - Moscow Times

Псевдовибори на ТОТ: окупанти замінюють місцеву владу на колаборантів

Путін знову відмовився: на саміт G20 в Індію від РФ поїде Лавров

Через Євротурне: у Грузії правляча партія розпочала процедуру імпічменту президента