"МАЙНО ТУПОГО І СОБАЧОГО..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"МАЙНО ТУПОГО І СОБАЧОГО..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Прийшла новина, що суд арештував майно нардепа Дубінського. Перелік майна просто вражає уяву. Під арешта потрапило майно:

Дубінського:

- 2 квартири вартістю 100 тисяч у пентхаусі 5-зіркового Fairmont Grand Hotel на Подолі в Києві;

- 6 земельних ділянок у селі Хотів у Київській області, на двох із яких зведено маєток;

- земельна ділянка з будинком у Солом`янському районі Києва;

- квартира в елітному житловому комплексі "Французький квартал" у Печерському районі Києва;

- квартира на масиві Теремки міста Києва;

- 7 автомобілів, серед яких Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen, Honda та Subaru.

 Матері Дубінського, пенсіонерки:

- 19 об`єктів нерухомості загальною вартістю близько 1 млн доларів,

- 2 автомобілі Mercedes-Benz,

- 2 автомобілі BMW,

- автомобіліToyota Land Cruiser, Maserati Coupe Cambiocorsa таЗАЗVida.

Все це майно матуся Дубінського придбала протягом останніх п'яти років. І саме матуся, що не має ніякого крупного бізнесу, подарувала Дубінському автівки на 4,38 мільйони грн. А що дарує вам ваша матуся?

Майно дружини Дубінського:

- 7 квартир у Києві.

Я вже серйозно сумніваюся, яка професія більш вигідна фінансово - журналіста, чи головного інженера на будь-якому заводі Ахметова? За які такі старрання можна нажити СТІЛЬКИ майна?

Для цього давайте пригадаємо про діяльність Дубінського. Останні чотири роки Дубінський - народний депутат. Ба-більше він керівник організації "Слуги народу" у Київській області. Тобто він контролював місцеві ради в більшості районів Києва. Тобто через Дубінського можна було порішати чимало питань. Логічно?

Дубінський на те заперечить, що чималий обсяг заарештованого майна придбаний був ще до 2019 року. Наприклад - автівки які йому "подарувала" його матуся.

Погодимося з Дубінським, таки справді багато майна було придбано ще ДО того як Дубінський став нардепом. А ким він був до? Борцем з корупцією на телеканалі "1+1". Причому конкретно - Дубінський "боровся з корупцією Порошенка", доказів якій генпрокуратура, МВС та податкова контрольовані Татаровим і Єрмаком не знайшли досі - взагалі.

А ще пригадайте як "Порошенко убив брата". Пригадайте пропозицію "пустити газ в приміщення зборів партії Порошенка". Пригадайте компанію Дубінського проти міністра МОЗ Уляни Супрун.

А ще раніше - пригадайте створенні Дубінським фейки про повій на Майдані.

І на біс. У чому звинувачує Дубінського мінюст США? У втручанні у вибори в США та в участі в російській мережі зовнішнього впливу.

Вас цікавить звідки у Дубінського доходи, яким може позаздрити топ-менеджер крутної компанії? Правильна відповідь - з Москви. Це очевидно. І це не відміняє інших витівок Дубінського.

Обсолуговування інтересів Москви... Обслуговування інтересів оліграхів... діяльність у статусі нардепа... Найбільше смішно те, що за грати Дубінський потрапив за влади команди яку він сам привів до влади.

Як там він казав? "Кризи нема - вони просто п...ть наші гроші"? Ща ми дізнаємося, скільки особисто він. Тої.