"Кушнір об’єднав навколо себе Кличко, Єрмака та Зеленського" - Юрій Бутусов

"Кушнір об’єднав навколо себе Кличко, Єрмака та Зеленського" - Юрій Бутусов

Дивна історія спливла під час війни:

Президент компанії Киівміськбуд Ігор Кушнір постійно виізжає за кордон на відпочинок як інвалід, в тому числі щоб піднятись на найбільшу у світі гору Еверест, та відпочити на своїй розкішній віллі на Лазурному узбережжжі Франції.

Кушнір пояснив, що виізжає законно, оскільки у нього онкозахворювання, а гроші заробив колись законно у бізнесі до приходу у Киівміськбуд.

Мер Кличко відсторонив Кушніра від посади на період розслідування. Тобто посаду Кушнір не втратив, вплив зберіг. Більше ніякої реакції влади не було.

Але що з’ясувалось?

1. Кушнір керує найбільшою будівельною компанією Києва, яка належить владі Києва, беззмінно вже 12 років. І мер Кличко продовжує тримати його на посаді попри важку хворобу, яка змушує Кушніра постійно лікуватись.

2. Кушнір був призначений через свої зв’язки з проросійською Партією регіонів. Але це чомусь усіх у владі влаштовує.

3. Кущнір веде розкішний образ життя під час війни, замість допомоги фронту та столиці, хіба це адекватна поведінка керівника великоі муніципальної компанії?

4. Президент Зеленський та його куратор голова ОП Андрій Єрмак ведуть політичну боротьбу проти Кличка. Але у по справі Кушніра офіс ніяк не реагує. У питанні збереження Кушніра на посаді Кличко, Єрмак та Зеленський знайшли спільну мову. Мову мовчання. Ніхто не хоче брати відповідальність за Кушніра і ніхто не хочу відмовлятись від його послуг.

5. А коли мер Кличко пояснить, чому він досі не змінив керівництво Киівміськбуду, і навіщо він досі тримає Кушніра на посаді? Мер має пояснити свої діі, бо це велика неповага до киян, яку проявляє Кличко, не звільняючи Кушніра з посади.