"Личинка Кушнарьова" - Олена Монова

"Личинка Кушнарьова" - Олена Монова

Стрічка тягає президентські і партійні рейтинги від КМІСа і Социса, я теж притягну, але покажу вам не те, що ви очікували побачити, а дещо інше.

Колись давно, році приблизно в 2015, я написала, що відчуваю всіма нутрощами небезпеку від Євгена Мураєва. Він на той момент ще не був настільки відомим, як зараз, але потенціал відчувався вже тоді. Я ще і прожила декілька років в його вотчині, Змійові, де Мураєв має абсолютну феодальну владу, я бачила це все зсередини на власні очі.

Я його назвала тоді личинкою Кушнарьова, бо цей такий самий хитрий, розумний, гарно освічений, жорсткий і дуууууже терплячий. З мене тоді багато хто сміявся.

Тепер пройшло не надто багато років, і цей непримітний з першого погляду пацан вже підпирає знизу першу п'ятірку президентського рейтингу. Він молодий, в нього купа часу для накопичення сил, терпіння і власний телеканал.

Він обере момент і рвоне. Так стрімко, що з багатьох позриває панамки разом з трусєлями. Не обов'язково це станеться в 2024, повторюсь, він ще молодий і має купу часу.

Хитре, російськоорієнтоване животне, з міста якого стартували автобуси з тітуханами на Харків весною 2014.

А ми тим часом будемо сратися у фісбучиках, хто кому луччіший патріот.

Такіє дєла.