Мінськ-3 навпаки...

Мінськ-3 навпаки...

Для людей, які черпають інформацію з офіційних заяв, новин і відеозвернень, завжди багато сенсацій.

Путін знав, що Захід переходить на наступний рівень допомоги Україні: радянських запаси вичерпані з обох сторін, Заходу немає сенсу вкладати кошти в техніку минулого століття.

Тому Україна отримає наявне західне озброєння попереднього покоління, яке й так планувалося замінити у 2020-х.

Якщо ЗСУ блискуче било ворога його ж зброєю, то на що здатні Бредлі і Мардери проти залишків Т-60-х - скоро всі побачать на полі бою. Вже є досвід Бурі в Пустелі.

Резервів у Кремля немає. Контрабанди з Китаю через «дружні країни» вистачить на теракти, але не на повноцінну війну з 1000-км фронтом.

Пекін не готовий підтримати Кремль, щоб той не завалився, попри всі заклинання останнього.

Заходу набридло і вони вже чують передсмертну кров хижака, який ще виє на болотах, але напасти більше не може. Тому його доб’ють.

«Перемир’я Путіна» - відчайдушна запізніла спроба зупинити катастрофу, спробувати отримати перепочинок спершу на 36 годин, потім на 360 годин або днів.

Такий собі Мінськ-3 навпаки.

Але Байден - не Обама, з ним ці фокуси не пройдуть. Захід не купився на цю дешеву історію.

Найрозумніше було на крейсер Горшков вантажити не ефемерні гіперзвукові ракети, а золото партії. Хіба не про це домовлявся Мєдвєдєв з Сі в Пекіні?

Якщо один уряд міг втекти на Тайвань і втриматися до сих пір, то чому Кремль не може переїхати у Владивосток і під Китайським протекторатом виготовляти чіпи з сибірських нафти, газу і деревини?

А українській владі я би щиро порадив зайнятися економікою.

ЗСУ справиться і без Єрмака, а от золотий дощ після війни може виявитися іншим, аніж собі уявляє Арахамія, Тимошенко і Трухін.

Omelyan AD