Місячний календар стрижок на травень 2022-го року

Місячний календар стрижок на травень 2022-го року

Згідно з місячним календарем на травень 2022 року, різні події надають певну дію на стрижку волосся людини. Вибравши найсприятливіший день для стрижки, ви збережете свої позитивні сили і позбавитеся всього негативного, знайдете гармонію з собою та зовнішнім світом.

Місячний календар заснований на трьох складових: місячна фаза (молодик, повний місяць, місяць, що зростає або спадає), знак зодіаку, місячну добу. Ці три фактори впливають на здоров'я та зростання волосся.

Зазначимо, що місяць, що росте, у травні - з 1 по 15 травня і 31 травня 2022 року. Стрижка на місяць, що росте, прискорить ріст волосся.

Місяць, що спадає: з 17 по 29 травня 2022 року. Стрижка у цей період уповільнить зростання волосся і довше збереже форму зачіски.

Сприятливі дні для стрижки у травні 2022 року: 1, 4, 8, 10-12, 18, 22, 27, 29, 31 травня. Саме в ці дні будь-які види стрижок вийдуть дуже вдалими, підуть на користь здоров'ю волосся і принесуть гарний настрій. Стрижка в ці дні зміцнить волосся, прискорить його зростання і подарує приплив позитивної енергії в житті.

Навіть ті, хто скептично ставиться до пророцтв Місячного календаря, не раз помічали, що стрижка, зроблена в несприятливі дні циклу, виходить не такою вдалою, а фарбування тримається набагато менше. Тому в травні не варто відвідувати салони краси в наступні числа: 2-3, 7, 15-16, 21, 23, 25, 28, 30 травня.

Але маніпуляції з волоссям не обмежуються їх укороченням! Найсильніший вплив на фарбування волосся має положення Місяця в знаку Зодіаку. Позитивний вплив спостерігається з боку Козерога, Тельця, Лева та Діви, а також Стрільця. Несприятливі знаки: Водолій, Овен, Рак, Риби.

Сприятливі дні для фарбування волосся у травні 2022 року: 1, 8-19, 24, 29, 31 числа.

З 1 по 15 травня 2022 року триватиме фаза зростання Місяця. У ці дні нігті відростають набагато швидше. Майстри радять підпилювати і обрізати хворі частини нігтів. Якщо вони шаруються або ламаються, то при Місяці, що росте, їх краще позбутися, тоді на їх місці швидко відросте здорова і міцна нігтьова пластина. А якщо ні, то слоїння може продовжитися, нігті будуть довгими, але своїм неакуратним виглядом вони точно не порадують. У ці ж дати слід активно доглядати шкіру рук, оскільки дія вітамінів посилиться завдяки впливу Місяця. Положення місяця у знаку зодіаку, кожен із яких відповідає за певну енергію, також важливо. Такі знаки зодіаку, як Козеріг, Лев, Діва, Водолій, впливають на процедуру манікюру позитивно. Протипоказані будь-які маніпуляції з нігтями, якщо Місяць перебуває у наступних зодіакальних знаках: Близнюки, Рак, Риби. Інші дні є нейтральними, вони підходять для оздоровлення нігтів або легкого догляду.

Сприятливі дні для манікюру, педикюру у травні 2022 року: 6, 13, 19, 20. 27 числа.