Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Борошно просійте з крохмалем і розпушувачем. Розм’якшене масло збийте з цукром до однорідності. Продовжуючи збивати, введіть яйце, жовток, ванільний цукор і ром.
Додайте борошно. Замісити тісто. Скачайте тісто в кулю і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Розкачайте тісто в пласт, але не дуже тонко. Виріжте 12 великих і 12 маленьких кружків. Випікайте на застеленому пергаментом деко 15 хвилин при температурі 190 °С. Остудіть.
У центр великого печива помістіть по 1 ч. ложці згущеного молока, накрийте маленькими і злегка притисніть (печиво дуже крихке). Краї печива обмажте згущеним молоком і обваляйте в суміші горіхів і кокосової стружки.