Маміни секрети "Аргентинське печиво"

Маміни секрети "Аргентинське печиво"

Інгредієнти:

  • борошно - 160 г,
  • кукурудзяний крохмаль - 160 г,
  • розпушувач - 1 ч. ложка
  • вершкове масло - 100 г,
  • цукор - 150 г,
  • яйця - 1 шт. + 1 жовток,
  • ванільний цукор - 2 ч. ложки,
  • ром - 1 ст. ложка,
  • варене згущене молоко, мелені мигдальні горіхи і кокосова стружка - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Борошно просійте з крохмалем і розпушувачем. Розм’якшене масло збийте з цукром до однорідності. Продовжуючи збивати, введіть яйце, жовток, ванільний цукор і ром.

    Додайте борошно. Замісити тісто. Скачайте тісто в кулю і поставте в холодильник на 30 хвилин.

    Розкачайте тісто в пласт, але не дуже тонко. Виріжте 12 великих і 12 маленьких кружків. Випікайте на застеленому пергаментом деко 15 хвилин при температурі 190 °С. Остудіть.

    У центр великого печива помістіть по 1 ч. ложці згущеного молока, накрийте маленькими і злегка притисніть (печиво дуже крихке). Краї печива обмажте згущеним молоком і обваляйте в суміші горіхів і кокосової стружки.