Маміни секрети "Фарширований перець у духовці"

Маміни секрети "Фарширований перець у духовці"

Інгредієнти:

  • 5-6 перців
  • 600 г курячої грудинки
  • 3 морквини
  • 2-3 цибулини
  • 2 помідори
  • 3 зубчики часнику
  • олія
  • 500 мл курячого бульйону
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • сіль, спеції - за смаком
  • свіжа зелень

  • Спосіб приготування:

    Курку наріж дрібними шматочками й обсмаж на середньому вогні до напівготовності. Потім додай натерту на крупній тертушці моркву, нарізану півкільцями цибулю, кубики помідорів і подрібнений часник. Посоли, додай спеції й тушкуй 20 хвилин.

    Перці помий, видали плодоніжки й насіння, потім начини курячо-овочевим фаршем.

    Склади перці в каструлю, на дно наливши рослинну олію, зверху залий курячим бульйоном, додай томатну пасту й тушкуй в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності додай дрібно нарізану свіжу зелень.