Маміни секрети "Картопля у м’ясному «одязі»"

Маміни секрети "Картопля у м’ясному «одязі»"

Інгредієнти:

  • картопля - 8 шт.,
  • бекон - 8 тонких смужок,
  • зелень кропу і зелена цибуля - 0,5 пучка,
  • сир - 8 шматочків,
  • вершкове масло - за смаком,
  • приправа для картоплі, чорний мелений перець, сіль - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Картоплю помийте, відваріть в мундирі в підсоленій воді до напівготовності.

    З центру картоплі виріжте невеликий трикутник, глибиною приблизно до середини картоплини.

    Покладіть у виріз трохи олії, тонкий шматочок сиру, трохи подрібненого кропу і зеленої цибулі. Змастіть картопля вершковим маслом і посипте спеціями для картоплі.

    Загорніть картоплю в попередньо посолені смужки бекону, поперчіть зверху. Запікайте при температурі 220 °С 10-15 хвилин.