Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Окіст кролика обсмажте в 1 ст. ложці оливкової олії з двох боків до напівготовності.
Олію що залишилася вилийте в сковорідку, розігрійте, викладіть розрізані навпіл зубчики часнику, додайте розмарин і перемішайте.
Кролика перекладіть в вогнетривку форму, посоліть, поперчіть і залийте гарячою часниковою заправкою. Поруч з кроликом покладіть помідори черрі і маслини.
Запікайте кролика в розігрітій до 180-200 °C духовці до готовності.










!["Путін "наїхав" на ЛАВРОВА через зрив зустрічі з ТРАМПОМ [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/11/2152/215262_48xx_.jpg)








