Маміни секрети "М'ясо по-французьки"

Маміни секрети "М'ясо по-французьки"

Інгредієнти:

  • 400 г свинини,
  • 2 цибулини,
  • 1 зубок часнику,
  • 2 помідори черрі,
  • 1 болгарський перець,
  • 2 гілочки зелені,
  • 100 г твердого сиру,
  • 100 г вершкового сиру,
  • 100 г майонезу,
  • 100 г сметани,
  • 20 г олії,
    щіпка коріандру,
    червоний мелений перець за смаком,
    чорний мелений перець за смаком,
    сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Свинину поріж поперек волокон невеликими шматочками приблизно 1,5-2 см. Відбий м'ясо, посоли і посип спеціями.

    Цибулю поріж півкільцями. Подрібни часник. Потри на дрібну терку твердий сир. Змішай майонез, сметану, вершковий сир і часник.

    На змащений олією лист виклади м'ясо, зверху на нього виклади соус, потім шар цибулі і знову соус. Зверху м'ясо по-французьки посип тертим сиром. Відправ м'ясо у розігріту до 200°С духовку і випікай протягом 30-40 хвилин.

    Подавай м'ясо по-французьки, прикрасивши помідорами, болгарським перцем і зеленню.