Маміни секрети "М’ясо, запечене з вишнею"

Маміни секрети "М’ясо, запечене з вишнею"

Інгредієнти:

  • м'ясо (телятина або пісна свинина) - 1 кг,
  • вишні (без кісточок) - 0,75 склянки,
  • вишневий сік (сироп) - 100 мл,
  • червоне сухе вино - 100 мл,
  • кориця - 0,5 ч. ложки,
  • вершкове масло - 2 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    М’ясо розріжте так, щоб вийшов тонкий прямокутний пласт, накрийте плівкою і злегка відбийте.

    М’ясо посоліть, поперчіть, викладіть ряд вишні, згорніть, потім знову ряд вишні і так далі, поки все м’ясо не згорнете в рулет.

    Рулет натріть сіллю і перцем, посипте корицею. Щільно перев’яжіть рулет харчовою ниткою, полийте розтопленим вершковим маслом і запечіть в духовці до рум’яної скоринки.

    Потім м’ясо викладіть в сотейник, полийте вином і вишневим соком, тушкуйте під кришкою до готовності, близько 1 години, періодично поливаючи і перевертаючи м’ясо.