Маміни секрети "Маринована цвітна капуста"

Маміни секрети "Маринована цвітна капуста"

Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 1 головка,
  • морква - 4 шт.,
  • червоний гострий перець - 1 шт.,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • часник - 5 зубців,
  • насіння коріандру - 1 ч. ложка,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • насіння кмину - 0,5 ч. ложки,
  • яблучний оцет - 300 мл,
  • імбир - за смаком,
  • гранульований цукор - 0,5 склянки,
    сіль - 2 ст. ложки,
    чорний перець горошком - 1 ч. ложка,
    мелена куркума - 0,5 ч. ложки,
    червоний перець пластівцями - 1/4 ч. ложки.


  • Спосіб приготування:

    На невелику сковороду викладіть коріандр, гірчицю і насіння кмину. Підсмажте на середньому вогні, обертаючи сковорідку навколо, поки насіння не стане ароматним і не набуде злегка коричневого забарвлення. Додайте оцет, часник, імбир, порізану цибулю, цукор, сіль, перець, куркуму, червоний перець і один стакан води. Доведіть до кипіння.

    Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Моркву очистіть і наріжте поздовжньо. Перець поріжте смужками. Часник очистіть і злегка роздавіть.

    Всі овочі складіть в банку або миску. Залийте гарячою рідиною до верху. Дайте охолонути до кімнатної температури, а потім накрийте і поставте в холодильник на пару днів.