Маміни секрети "Млинцевий торт"

Маміни секрети "Млинцевий торт"

Інгредієнти:

  • Молоко - 500 мл,
  • Куряче яйце - 3 штуки,
  • Пшеничне борошно - 280 г,
  • Цукор (пісок) - 6 столових ложок,
  • Олія - 3 столових ложки,
  • Сіль - ½ чайної ложки,
  • Сир - 500 г,
  • Сметана - 250 г.

  • Спосіб приготування:

    Спочатку необхідно зайнятися тістом для млинців. Змішай, не збиваючи, яйця з сіллю і третиною зазначеного в рецепті цукру. Після цього додай в яйця молоко і знову перемішай. Відразу після цього додай у тісто муку, і, перемішавши її більш-менш рівномірно - олію. Для того, щоб у тісті не було грудочок - борошно краще попередньо просіяти через дрібне сито. Коли тісто стане однорідним - воно готове. Можна випікати млинці на звичайній сковороді (причому навіть без олії - вона вже є в тесті, і млинці навряд чи пригорять).

    Після цього потрібно подумати про начинку. Млинцевий торт можна готувати з різними начинками, однак найкраще підійде солодка. Для її приготування збий міксером сметану з сиром і цукром - має вийти густа піна кремового відтінку.

    Виготовлення торта. Виклади кілька млинців так, щоб вони повністю закрили дно форми і її борти. Бажано, щоб вони при цьому частково накладалися один на одного. Зверху виклади начинку і млинці, чергуючи їх до верху посуду, а шматки млинців, які стирчать за краї форми, уклади на начинку зверху. Після цього рештою млинців укрий майбутній торт зверху.

    Оскільки страва не вимагає додаткової теплової обробки, помісти її в холодильник відразу, як млинці остигнуть. Через годину в холодильнику торт буде готовий до вживання.