Маміни секрети "Молочний кисіль"

Маміни секрети "Молочний кисіль"

Інгредієнти:

  • молоко: 1 склянка
  • кип’ячена вода: 1/2 склянки
  • борошно: 3 ч. ложки
  • цукор: 1 ст. ложка
  • ванілін: 1 ч. ложка

  • Спосіб приготування:

    Молоко закип’ятити, додати цукор та ванілін. В склянку з кип’яченою водою всипати борошно та добре перемішати.

    Коли молоко закипить, вливати в нього тонкою цівкою суміш борошна і води, постійно помішуючи. Молочний кисіль закип’ятити, постійно помішуючи. Можна вживати теплим або охолодити.

    Такий молочний кисіль можна вживати як самостійний напій, а можна використовувати в якості соусу для млинців та сирників. Якщо хочете зробити більш густий десерт, додайте більше борошна та поваріть молочний кисіль трошки довше, щоб він загустів