Маміни секрети "Овочеве рагу з м’ясом"

Маміни секрети "Овочеве рагу з м’ясом"

Інгредієнти:

  • свинина (шия) - 300 г,
  • цукіні - 1 шт.,
  • баклажан - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • помідори - 1-2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 3-4 зубці,
  • томатна паста - 2 ст. ложки,
  • винний оцет (червоний) - 1 ст. ложка,
  • цукор (або мед) - 1-2 ч. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі за смаком.


  • Спосіб приготування:

    Мясо наріжте дрібними кубиками. Овочі також наріжте дрібними кубиками приблизно однакового розміру.

    У мультиварці, на режимі “випічка” з відкритою кришкою обсмажте свинину, періодично помішуючи.

    На свинину викладіть нарізані овочі, перемішайте, трохи потушкуйте і переведіть мультиварку в режим “тушкування” (час – 1 година).

    Приблизно через 30 хвилин перевірте овочі – вони повинні дати сік. Якщо рідини мало, додайте трохи кип’яченої води. Додайте томатну пасту, сіль, перець, оцет, цукор і хмелі-сунелі, тушкуйте до готовності.

    Коли овочі і м’ясо вже готові, часник очистіть і подрібніть, додайте в рагу. Перемішайте і вимкніть.