Маміни секрети "Овочевий суп з селерою в мультиварці"
5 лист. 2024 12:10:00

Інгредієнти:
стебла селери - 350 гцибуля - 350 гморква - 350 гболгарський перець - 350 гпомідори - 350 гкапуста - 150 гчасник, імбир, зелень - за смакомсіль, мелений чорний перець, шафран, каррі, куркума - за смаком
Спосіб приготування:
Овочі помийте, почистіть, наріжте дрібними кубиками.
Складіть нарізані овочі в каструлю мультиварки, додайте спеції, перемішайте, залийте водою до позначки 1,8 л. Готуйте в режимі тушкування 1 годину, потім залиште в режимі підігрів на 30 хвилин.
Перед подачею додайте в суп сіль, подрібнений часник, імбир і свіжу зелень.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!