Маміни секрети "Пшоняна каша з гарбузом"

Маміни секрети "Пшоняна каша з гарбузом"

Інгредієнти:

  • пшоняна крупа: 1 склянка
  • цибуля: 1 шт.
  • м’якоть гарбуза: 250-300 г
  • сіль, перець, ароматні трави, вершкове масло за смаком

  • Спосіб приготування:

    Цибулю порізати та обсмажити до прозорості. Гарбуз порізати на шматки, покласти в сковороду до цибулі, посолити. Налити трошки води у сковороду та тушкувати протягом 10 хв.

    У керамічний горщик для запікання покласти промиту пшоняну крупу. Туди ж викласти обсмажений гарбуз. Усе посолити, поперчити, додати ароматні трави. Залити двома склянками води, накрити кришкою та поставити у розігріту до 190°С духовку на 20-25 хв.

    За 5 хвилин до кінця готування покласти в горщик вершкове масло.