Маміни секрети "Рибні котлети"

Маміни секрети "Рибні котлети"

Інгредієнти:

  • філе нежирної риби: 200 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • вершкове масло: 30 г
  • кріп або петрушка: 1/3 пучка
  • манна крупа: 1 ст. ложка
  • яйце: 1 шт.
  • олія для смаження,сіль за смаком

  • Спосіб приготування:

    Цибулю помити, почистити, порізати. Філе риби помити, перекрутити в м’ясорубці разом з цибулею 2 рази. Яйця збити, додати до них манну крупу.

    Кріп чи петрушку дрібно порізати. Перемішати фарш з яєчною сумішшю. Посолити, додати вершкове масло, перемішати.

    Сковорідку з олією розігріти. З фаршу сформувати котлетки та смажити в сковорідці з двох боків, накривши кришкою.