Маміни секрети "Рулетики з житніх млинців з буряком"

Маміни секрети "Рулетики з житніх млинців з буряком"

Інгредієнти:

  • борошно житнє: 125 г.
  • борошно пшеничне: 125 г.
  • сухі дріжджі: 10 г.
  • молоко: 350-400 мл
  • яйця: 2 шт.
  • олія: 3 ст. ложки
  • буряк: 1 шт.
  • сіль, майонез за смаком

  • Спосіб приготування:

    Два види борошна змішати з сіллю та дріжджами, розвести молоком, добре вимішати, щоб не було грудочок. Додати 1 яйце та 1 жовток та перемішати. Поставити тісто в тепле місце на 1 годину.

    Білок збити в густу піну, ввести в тісто, додати олію, перемішати та залишити ще на 20 хвилин. Спекти млинці на розігрітій сковорідці.

    Зварити буряк, почистити, натерти на тертці, посолити та змішати з майонезом. Готовий млинець покласти на тарілку, зверху викласти начинку з буряка. Зверху покласти ще один млинець, змастити начинкою.

    Загорнути млинці рулетиком. Порізати на шматочки по 1 см. Взяти наступні два млинці і діяти так само. Продовжувати, доки не закінчаться млинці.