Маміни секрети "Салат з цвітної капусти з морквою"

Маміни секрети "Салат з цвітної капусти з морквою"

Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 250 г,
  • морква - 300 г,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • оцет (столовий або яблучний) - 25-30 г,
  • соняшникова олія (нерафінована) - 80 г,
  • сіль - 0,5 ч. ложки.

  • Спосіб приготування:

    Цвітну капусту розберіть на суцвіття, опустіть в киплячу, підсолену воду і варіть 5-10 хвилин. Відкиньте капусту на друшляк і остудіть.

    Моркву потріть на тертці для приготування корейської моркви. Петрушку дрібно поріжте.

    У глибокій мисці перемішайте зелень з морквою. Додайте остиглу цвітну капусту. Посоліть, додайте оцет і олію, перемішайте.