Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крок перший. Змішуємо всі продукти в глибокій мисці. Виходить м'якенька тісто.
Крок другий. Розминаємо сир виделкою. Якщо робимо пиріг з бринзи, тоді натираємо її через тертку. Потім натираємо на крупній тертці сир.
Крок третій. Змішуємо в мисці сир з сиром. Солимо їх за смаком. Ділимо отримане тісто на дві частини, поміщаємо одну з них в чашу мультиварки.
Крок четвертий. Кладемо зверху на тісто сирну начинку, накриваємо її іншим тестом.
Крок п'ятий. Рівняємо його.
Крок шостий. Випікаємо сирний пиріг 60 +20 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *.
Крок сьомий. Якщо ж готуємо в духовці, тоді випікаємо пиріг 30 хвилин.
Крок восьмий. Температура в духовці повинна бути не менше 200 С градусів.