Маміни секрети "Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці"

Маміни секрети "Сирний суп з консервованою горбушею в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 4 картоплини
  • 1 баночка консервованої горбуші
  • 2 плавлених сирка
  • Лавровий лист
  • 1,5 літра води
  • Сіль, перець

  • Спосіб приготування:

    Крок перший. Обсмажуємо в мультиварці в режимі * випічка * моркву і цибулю.

    Крок другий. Відкриваємо консервовану горбушу, розминаємо її вилкою, прибираємо по можливості великі кісточки.

    Крок третій. Додаємо до моркви з цибулею дрібно порізану картоплю, консервовану горбушу і порізані сирки. Заливаємо все це окропом.

    Крок четвертий. Додаємо до маси мелений перець, сіль і лавровий лист. Перемішуємо суп, готуємо його 1:00 в режимі * гасіння *. Можна його вимкнути раніше, якщо картопля буде вже готова.

    Крок п'ятий. Перед подачею готового сирного супу до столу, посипаємо його рубаною зеленню.