Маміни секрети "Свинина в маринаді з коньяка"

Маміни секрети "Свинина в маринаді з коньяка"

Інгредієнти:

  • свинина: 500 г
  • гірчиця: 1 ст. ложка
  • імбир: 2 см
  • коньяк: 3 ст. ложки
  • часник: 2 зубчики
  • сік лимонний: 1 ст. ложка
  • сіль, перець: за смаком

  • Спосіб приготування:

    М’ясо нарізати шматками. Імбир та часник натерти на дрібній тертці.

    Поєднати коньяк, гірчицю, лимонний сік, часник та імбир, посолити, поперчити. М’ясо обмазати маринадом і залишити на годину.

    Обсмажити м’ясо на великому вогні до золотистої скоринки, після цього влити маринад та тушкувати ще 20 хв.