Інгредієнти:
Спосіб приготування:
М'ясо оброби і поріж невеликими шматочками. Нашаткуй капусту. Наріж пластинками гриби. Цибулю поріж півкільцями. Моркву натри на крупній тертці. Подрібни часник.
Вибери режим "Випічка", налий у мультиварку олію, трохи розігрій і обсмаж у ній цибулю, а потім додай гриби і смаж 10 хвилин.
Додай у мультиварку м'ясо, моркву і обсмаж, помішуючи, ще 10 хвилин.
Перемкни мультиварку в режим "Тушкування", додай капусту, спеції, посоли, влий воду і акуратно перемішай.
Закрий кришку і готуй тушковану капусту в мультиварці 1 годину. Під час готування капусту двічі перемішай.
Після сигналу мультиварки залиш капусту в режимі підігріву на 30 хвилин, потім перемішай і подавай.



















