Інгредієнти:
перець чорний мелений за смаком,
сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Куряче філе поріж дрібними шматочками, трохи посоли, поперчи, додай 1 ст. ложку олії і перемішай.
На розігрітій сухій сковороді без олії обсмаж курку, помішуючи, на сильному вогні до золотистого кольору, приблизно 5-7 хвилин. Зніми м'ясо зі сковороди.
Цибулю дрібно поріж. Подрібни зелень. Сир натри на крупній тертці.
Молоді кабачки можна не чистити, а зі старих краще зняти шкірку. Потри кабачки на крупній тертці. Щоб кабачки зайве не стікали соком, займися ними в останню чергу.
Яйця збий виделкою, додай сметану, сіль, спеції і перемішай. Потім додай муку, залишки олії і гарненько перемішай.
З'єднай м'ясо, цибулю, зелень, сир і кабачки, залий яєчної сумішшю і знову все перемішай.
Форму для випікання змасти олією, виклади в неї суміш і відправляй у розігріту до 180°С духовку на 40-50 хвилин.
Готову запіканку з кабачків трохи остуди, поріж на порційні шматочки і подавай з овочевим салатом і зеленню.