Маміни секрети "Жарена куряча печінка"

Маміни секрети "Жарена куряча печінка"

Інгредієнти:

  • 700 г свіжої курячої печінки,
  • 3 цибулини,
  • 3 ст. ложки олії,
  • чорний мелений перець,
  • коріандр,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Печінку помий і просуши на паперовому рушнику. Поріж печінку соломкою. Цибулю поріж півкільцями.

    На розігріту сковороду налий олію і поклади цибулю. Обсмаж цибулю під кришкою на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якого стану.

    Виклади у цибулю курячу печінку і смаж на середньому вогні без кришки, періодично помішуючи, 5-7 хвилин. Наприкінці посоли, додай спеції і перемішай.

    Виклади на блюдо і подавай смажену курячу печінку гарячою. В якості гарніру підійде картопля, рис, овочі і навіть простий хліб.