"Мапа атак дронів на росію" - Олена Кудренко

"Мапа атак дронів на росію" - Олена Кудренко

Чомусь подумалось, що в Другу Світову частина росії, що далі від нас, теж нічого не чула. Дехто без радіо може й не знав, що йде війна. Додайте в коментах, хто знає історію - посеред бєрєзок ближче до Китаю були ж місця, глухі, як і зараз, де люди жили без новин?

- Людка, а Людк, у тєбя дрова єсть?

- нєту дров, Ванька забухал, окаянный!!

- так сама нарубі!

- а я чо дєлаю?!

І тиша. Стогін вітру серед верхівок бярьозок. Ванька хропе. А Людка замахалася топором махати. Сіла на землю біля ізбы, і ніякої війни в глухомані... "Росія-матушка" мовчить, як і Ванька алкоголік.

А якщо серйозно, то адекватні дії Москви, якби була авторитетом для поневолених республік, могли би бути такими:

- знаєш про війну, що готують фашисти - вбережи Україну. Бо вона ж тебе, с...ку, годує. Ти береш в неї її газ. Береш її зерно. Вирий окопи на її кордонах. Потурбуйся про її безпеку, якщо вже вважаєш її своєю, як частину радянського союзу.

Так ні - треба українцями закривати діри. Треба кидати їх першими на фронт. Треба ними прикриватися. Треба воювати на їх землі. Треба використовувати Україну, як буферну зону. А потім брати в неї її ресурси, годувати ними свою партійну верхівку, мародерити в її домівках, грабувати її церкви, палити її книжки, затикати їй рота, розвалювати згодом її армію. Щоб потім знову нищити її, Україну, у війні.

Щоб якась Людка в глибині росії рубала дрова в 2023 році. Бо досі газу немає. Щоб якийсь Ванька, поки живий, спав напідпитку під забором, що валиться. Щоб хтось досі прикривався від війни чи то відстанню, чи розумовою відсталістю...

"Вялікая" Росія. Що з неї взяти.