"Майте сміливість БУТИ" - Валерій Прозапас

"Майте сміливість БУТИ" - Валерій Прозапас

Дивіться, під час Майдану Коломойський виштовхнув на сцену Парасюка в якості "народного героя" і пізніше ним просував свої інтереси вже в ВР, а з початком війни те ж саме провернув з Грішиним-Сємєнченко та кількома іншими "воєваками".

Трохи згодом з'явилася плеяда професійних антикорупціонерів-расслєдовалєлєй типу Дубінського/Бігуса і примкнувшего до них Лєщенка, плюс йшла розкрутка всякіх Саакашвілі з Білєцькими для торпедування мізків нещасного обивателя - а потім в друзях Коломойського з'явився і "правозащітнік" Портнов, бо тренд змінився.

Про визначну роль маніпулятивного просування образу Голобородька на посаду президента з боку власників нашого телебачення та інших з.м.і., здається, казати вже просто непристойно.

Українцям постійно підсовують голограму, дурілку, яка виконує роль на користь справжніх кукловодів, а ми зараз примудряємось сперечатися про перспективи Порошенка - який був і залишився однією з небагатьох потужних самостійних фігур в нашій політиці та лідером єдиної ідеологічної проєвропейської опозиції.

Тим більше, що сам він чітко сказав, що не цікавиться посадами і працює на незворотність курсу країни.

Складається враження, що навіть частина свідомих громадян готова сприйняти чергову маріонетку в якості "правільного нового ліца" лише через штучно запущену хвилю "Порошенко в минулому".

То Коломойський з Фірташем підуть балотуватися якщо шо? Чи може Ахметов з Пінчуком?

А не підсунуть нам черговий результат свого консенсусу, в стрічках якогось вже іншого кольору?

Тому подобається це комусь чи ні, а Петро Порошенко залишається потужною державницькою силою, яка як і раніше дуже дратує Путіна і його союзників в Україні - важко зрозуміти спроби торпедувати саме її з боку ніби свідомих громадян.

Зверніть увагу як вас знову штучно завертають в негативний дискурс "проти когось" - як результат папуги на Тризубі мало?

Є що і кого пропонувати - хтось заважає підтримувати?

То майте сміливість бути "за".