"Месидж керівництва НАТО" - Карл Волох

"Месидж керівництва НАТО" - Карл Волох

Кілька днів уже збирався написати про обстріл КП під Ізюмом, де знаходився начальник Генштабу ЗС РФ Герасимов - і забув. Надто щиро ви тішилися звісткою про його поранення.

Знаєте, немає великого значення, як сильно його поранили й чи поранили взагалі. Навіть якщо вбили, великої ролі воно зіграти не могло (хоча було б приємно). В Росії цих покидьків-садистів у лампасах чи не найбільше в світі - призначили б іншого.

Головне ж у тому епізоді (й неймовірно жалюгідній, панічній евакуації Герасимова з Бєлгорода) - самий факт обстрілу. Він чітко доносить адресатові месидж керівництва НАТО: «I’m watching you!” І адресоване це послання зовсім не генералові (принаймні, не в першу чергу), а іншій, плішивій, потворі з глибокого бункера.

А надважливим для нас із вами воно є тому, що різко знижує вірогідність тактичного ядерного удару по Україні. Навіть якщо сам фюрер і вирішить у такий вишуканий спосіб покінчити життя самогубством, навряд чи всі решта четверо, чиї накази необхідні для запуску, виявляться суїцидниками.

А Герасимов нам ще в суді нагодиться.