"Ми будемо сваритися до, у процесі та після виборів..." - Тамара Горіха Зерня

"Ми будемо сваритися до, у процесі та після виборів..." - Тамара Горіха Зерня

Що там? ДБР переглянуло записи відеокамер за останні тридцять років на ділянці Пекін – Париж, щоб довести непричетність депутата Трухіна до аварії. Тихо прийшов, тихо пішов від Зе: він взагалі у машині не сидів, просто випадково з лісу вибився і так само хотів піти, але патрульний вчепився до мирного лісоруба.

Життя треба прожити так, щоб у твої неповні сорок тебе відмазувала вся владна вертикаль, з Вовою на чолі.

Складно сказати, чому Зе-команда поводиться так, ніби кожен день у них останній. Ніби хочуть «випробувати все у своєму житті» саме до завершення Вовиної каденції. Куди вони так поспішають? Для чого така концентрація зашкварів? Альо, гонщики, а чим ви після сорока будете займатися, ви ж усі дебільні вчинки свого життя втиснули у якусь нещасну п’ятирічку.

А тим часом країни НАТО встановлюють «повітряний міст» для передачі озброєння та боєприпасів в Україну. Міністри закордонних справ Австрії, Чехії і Словаччини їдуть у зону ООС у правильно надітих броніках.

Харків виводить на вулиці тисячі людей під жовто-блакитними прапорами, затикаючи рота панікерам, які вже здали місто росіянам у своїй голові. ЗСУ просто працюють, приймають нові боєприпаси і думають, як би ті трубки навчитися повторно використовувати, щоб добро не пропадало.

Наша країна була тяжко поранена у 2019му, коли до влади обманом та шахрайством дорвалася зелена команда. Ми два роки прожили у передчутті катастрофи. Зараз, на третьому році, ми розуміємо, що поранення не стало смертельним.

Так, Україна після Вови буде сильно ослаблена, обікрадена, зруйнована репутаційно. Але головне, що «після Вови» буде. І хай не розраховують зелені організми, що «патріотичний табір» вчергове розсвариться, розпадеться на сектори і програє.

Розумієте, ми абсолютно точно посваримося. Ми будемо сваритися до, у процесі та після виборів. Але це не завадить нам злагоджено і з великим задоволенням прихлопнути зелених мух, які обсіли Банкову. Так, будуть сварки: одні хотітимуть просто розплющити, а інші перед тим крильця повиривати, але владі дрібних шахраїв це жодним чином не допоможе.