"Ми дуже-дуже задовбалися" - Віктор Трегубов

"Ми дуже-дуже задовбалися" - Віктор Трегубов

Задовбалися спостерігати за тим, як довкола нас нищать нашу ж країну. І це не якісь тонкі злодії, не якісь Моріарті, що плетуть хитромудрі змови. Це тупорилі та круторогі бики, автори несмішних жартів та дітки радянських мусорів з вагою втричі більше за айк'ю, які тупо крадуть заводи, щоб розпиляти на метал та пропити отримане.

За півтора десятиліття в журналістиці я задовбался спостерігати за тим, як кожна нова Рада тупіша за попередню при тому ж рівні дрібної злодійкуватості.

Я задовбався спостерігати за тим, як в суспільстві культивуються найогидніші, найтупіші стереотипи. Як політики докладають усіх зусиль, щоб люди й далі не розуміли, звідки беруться гроші та як вони витрачаються.

Я задовбався жити з тим, що ідеальний виборець в розумінні будь-якого політика - це дурненький радянський пенсіонер, а ідеальна тактика - пообіцяти йому низькі таріфи та +50 гривень до пайки (і, звісно ж, кинути).

Тому я створив власну партію. І вийшла вона недоброю. Вона курвить багатьох, а особливо тих, хто звик робити справи тихо. Відтепер в коментарях під кожним постом парад тих, що звинувачуть у нас у роботі на Порошенка, проти Порошенка, на Сороса, на Зеленського, на Коболєва, та на Росію.

Але правда в тому, що ми працюємо на тих, хто платить нам гроші. І це - ви. І працюємо згідно того, як ви проголосуєте в нашому додатку.

І саме через це ми досі є тією партією, за яку самі б хотіли голосувати. І продовжуємо пробивати стіни та злити негідників.

Бо ми дуже вперті, злі та креативні потвори.

Продовжити наше існування можна за цим посиланням - https://cutt.ly/jnPrNzu