"Ми хотіли змін...?" - Гліб Бабіч

"Ми хотіли змін...?" - Гліб Бабіч

З огляду на те, що нам бадьорими темпами будують диктатуру, я боюся засмутити всіх хто рве баяни з приводу відставки Авакова, і паралельно засмучуся сам.

Те що я передчуваю далі - дуже далеко від свята перемоги над пекельними силами.

Тому, що чорт - суща дитина в порівнянні з повноцінним дияволом влади, яка втратила обмеження. Тому персона того, хто прийде - не так важлива. Важливий повний, абсолютний контроль. Який гряде.

Для цілісної картинки пи*деця не вистачало одного пазла. Безумовного управління УСІМА силовими структурами. І ця деталь запросто перетворює смішну картинку цирку з клоунами - в повноцінний репресивний апарат. У них тепер в руках не чарівна паличка (плач Гаррі Поттер) - а чарівна дубина.

Швидше за все ця влада зробить для очищення образу Арсена Борисовича (з дитинства за нього) більше ніж всі піарники, разом з солодкогубим Антоном Геращенко. Тому, що скоро старий, добре знайомий чорт - може здатися нам янголом. Бо все пізнається в порівнянні.

Ми хотіли змін? Так.

А хтось думав, що зміни будуть на краще? Я не думав.

Але ми маємо пройти і через це.

Єдине на що сподіваюся - на Арсена Борисовича спишуть всі спільні тухлі справи. І хоча б кілька знакових - закриють, і відчепляться від людей.

І для стартового піару бонус. І слідчих розвантажать.

Тому що чую, у них скоро буде багато роботи. І багато хто з нас це відчують.

Йой, я знову згустив фарби? Нагнітаю?

Ну, спочатку ви мені завжди це говорите.

P.S. Арсен Борисович - я не буду сумувати. Бо, по перше - я вас ніколи і не любив. А скоріше – дуже навпаки. А по-друге – нам тепер все одно не дадуть на це часу.

Зате, за вас тепер ніхто не може ховатися. Ми залишилися з ними один на один. І це без сумніву - добре. Стопудово.