"Монастирський смалить напалмом" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Монастирський смалить напалмом" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Спершу вчора в інтерв'ю він зізнався, що депутат Трухін дзвнив йому після ДТП, але він мовляв негативно ставиться до подібних дзвінків. Потім Монастирський заявив. що Трухін йому не дзвонив, а якби дзвонив то був би посланий. Попереднє його інтерв'ю різко зняли з УНІАН.

Монастирський говорить, що він категоричний противни "рєшалова", але. Мережею вже ширять поліцейський протокол, про ДТП що сталося в районі села Моруничі Хмельницької області, 3 січня 2018 р., де ВАЗ-2106 виїхав на зустрічну і уклепався в Suzuki SX-4, керований Монастирським Денисом Анатолійовичем (тим самим). Тоді він був помічником нардепа Антона Геращенка - теж того самого.

Криміналу ніби ніякого нема, але в довідці про ДТП Монастирський вказаний вже як "мешканець Києва". В інших документах прізвище Монастирського так само не фігурує. Навіщо? Suzuki SX-4 йшов з перевищенням швидкості чи водій був під шафе? Монастирський який не любить "рєшалова" тоді порішав? Думаю, скоро дізнаємося.

От чесно, у команди ЗЕ просто талант якийсь. За що не беруться - все роблять собі на шкоду. Краще б тихенько в ліс пішли. Доки не пізно.