"Московія втратить $40 мільярдів через енергетичний бан ЄС" - Орестократія

"Московія втратить $40 мільярдів через енергетичний бан ЄС" - Орестократія

Кремль уже придумав, як «глибинний народ» компенсує ці збитки

Кремль поступово привчає співвітчизників, що їм слід платити за свої імперські переконання, як і за право проживати в «великій державі», й, звісно, за скрєпи. Черговий чек рашисти отримають за енергетичну незалежність ЄС від «Газпрому».

Московія прагне зобов'язати бізнес купувати фіксований об'єм газу і платити за нього навіть у випадку, якщо цим газом підприємці не скористались (принцип "бери або плати").

Ціни по країні будуть підвищені ціни до рівня ринкових, при чому - навіть для всього «скрєпного» електорату.

Росіяни мають платити за газ учетверо більше, щоб компенсувати шалені втрати, порахували експерти. Російське видання вважає, що кожному росіянину доведеться додатково заплатити $300 на рік. На родину з чотирьох осіб це вже $1200.

Лише за офіційними даними, мордор втратить через енергетичний бан ЄС $40 млрд, і пекінські домовленності навіть близько не компенсовують цих сум. От, наприклад, умови 30-річного газового контракту між Москвою та Пекіном засекречено, але цю інформацію можна пробити за даними китайської митниці. Виходить, що комуністи купують блакитне паливо у 3-5 разів дешевше, ніж ЄС.

КНР платить русні газ близько $195 за тис. куб. Правда, подекуди вартість доходить до $290 (в разі ринкових коливань).

У довгострокових контрактах з країнами ЄС ціна була на рівні $1000, а спотова вартість (купити зараз) сягала взагалі $3000.

Росія програла газову війну Європі. Тепер за це платитимуть всі «великороси». І це тільки початок. Чекаємо наступних поразок кремля і наступних чеків своїм патріотам: назвемо це роялті суворого режиму.