Motorola випустить перший у світі смартфон з екраном, що не б’ється

Motorola випустить перший у світі смартфон з екраном, що не б’ється

Компанія Motorola спільно з оператором зв’язку Verizon представить нові смартфони лінійки Droid 27 жовтня на спеціальному прес-заході в Нью-Йорку. Очікується, що будуть представлені дві новинки: Droid Turbo 2 та Droid Maxx 2.

Нещодавно в мережу потрапили рекламні матеріали з інформацією про новинки, вони показують сильні сторони смартфонів, на які виробник робить основний акцент при продажах. Згідно з цими даними, Maxx 2 отримає ємну батарею, якої вистачатиме на два дні роботи. Друга новинка, Turbo 2, стане першим у світі смартфоном з дисплеєм, що не б’ється. Також повідомляється, що, при покупці нових смартфонів Motorola Droid, оператор Verizon надасть клієнтам до 300 доларів на банківську або подарункову карту в обмін на їх старий телефон.

Що стосується характеристик смартфонів, що готуються до виходу, то, за чутками, вони отримають 5.4-дюймові дисплеї з роздільною здатністю QuadHD (2560 х 1440 точок), працюватимуть на процесорах Snapdragon 810, отримають по 3 Гб оперативної і 32/64 Гб вбудованої пам’яті. Ємність вбудованої батареї складе 3 760 мА*год. З чуток, в цьому році для смартфона Droid Turbo 2 стане доступний сервіс індивідуалізації Moto Maker.

vinsee.com.ua